Tudta, hogy a fogkő a legtöbb fogbetegség melegágya?

Kezelje a problémát okosan, hiszen létezik megoldás!

A Szent Lukács SPA Dental ajánlata hosszú távú megoldást jelenthet az Ön és egész családja fogászati problémáira. Ajánlatunk segíthet megelőzni a bajt, amivel jelentős összegeket spórolhat meg, miközben fogainak egészségesebb körülményeket teremthet.

Személyre szabott dentálhigiéniai ajánlatunk

Fogkő eltávolítása Budapesten

A szájunkban baktériumok élnek, melyek többsége hasznos, de vannak, amelyeknek a túlzott elszaporodása bizonyos betegségeket okoz (szuvasodás, fogágybetegség). Ezeknek a baktériumoknak a szájban a fogakon lévő lepedék és fogkő a táptalaja.

Dentálhigiénia szolgáltatásunk során célunk, hogy ezeknek a baktériumoknak az elszaporodását megakadályozzuk,

 • egyrészt úgy, hogy professzionális módszerekkel eltávolítjuk a fogkövet,
 • másrészt megtanítjuk a kedves páciensünket, hogy milyen otthoni módszerekkel tudja a fogakat lepedékmentesen tartani.

Mit kínálunk Önnek?

Fogkő eltávolítása Budapesten

A Szent Lukács SPA Dental egyedi ajánlata értelmében személyre szabott  iTOP minősítésű dentálhigiéniai kezelése mellé kedvezményes panoráma röntgenes fogászati felülvizsgálatot, valamint személyre szabott szájhigiénés tanácsadást adunk.

Konzultáljon fogorvossal

Ha a kezelés során szakértőink szükségét látják, akkor Ön orvosi konzultációt is kap a megfelelő fogászati specialistától, amelynek része a fogászati szűrés és egy kezelési terv.

 


Dentálhigániai szakértők

Valamint fogspecialistáink várják Önt!

Az Ön személyre szabott dentálhigiéniai kezelését iTop minősítésű szakértők végzik, akik egyénre szabott szájápolás egy fenntartható, egészséges szájhigiéniát szavatolnak pácienseinknek!

 


A dentálhigiéniai kezelés lépései

 1. Fogkőmentesítés első lépésA kezelés egy rövid beszélgetéssel és állapotfelméréssel indul. Megnézzük a fogakon lévő fogkő és lepedék mennyiségét és elhelyezkedését, és ezt összevetjük a páciens panaszaival, valamint ha volt, akkor az utolsó dentálhigiéniás kezelés időpontjával. Erre a személyre szabott dentálhigiéniás tanácsok miatt van szükség.
 2. Fogkőmentesítés második lépésEzt követően egy ultrahangos szerkezettel, a depurátorral, eltávolítjuk a fogköveket a fogfelszínről, majd különböző polírozó módszerekkel a lepedéket és elszíneződéseket is. Használunk erre a célra polírozó csíkokat, pasztákat, gumiharangot és keféket, valamint egy homokfúvóhoz hasonlító szerkezetet. Maga a kezelés fájdalommentes, bár ez nagyon függ a páciens fájdalomküszöbétől. Rendszerint érzéstelenítés nem szükséges hozzá és kb. 45 percig tart. A kezelés a fogakra és az ínyre teljesen veszélytelen, a kezelés után egy-két napig hideg érzékenység előfordulhat, ami magától megszűnik.
 3. Fogkőmentesítés harmadik lépésVégül megbeszéljük a pácienssel, hogy melyek azok a területek, amelyeken több lerakódást, esetleg gyulladást láttunk, tanácsokat adunk, hogyan tudná ezeket a területeket alaposabban tisztítani és milyen eszközökkel, valamint megbeszéljük, hogy mikor kellene következő alkalommal jönnie kezelésre.

16800Ft

Mit ajánlunk Önnek? Személyre szabott dentálhigiéniai kezelést!

 • Általános fogászati felülvizsgálatot
 • Panoráma röntgent
 • Dentálhigiéniai kezelést
 • Személyre szabott iTop szájhigiéniai tanácsadást
 • Szükség esetén orvosi konzultációt
 • Fogászati szűrést
 • Kezelési tervet
 • Kedvezményes fogfehérítést
Jelentkezem
A Szent Lukács SPA Dental
elégedett páciensei

Elégedett lehet Ön is!